Игралият преди време в "Левски" Дарин Тодоров отново се нуждае от помощта ни. Футболистът, който катастрофира тежко през 2010 година, все още се възстановява, но на семейството му са нужни финансови средства, за да продължи лечението му.

Родителите на бившия футболист се обърнаха към БЛИЦ с молбата за помощ и информирайки, че вече има SMS кампания за Дарин, който за последно във Волов (Шумен).

Желаещите могат да изпратят дарителски SMS с текст на латиница DMS DARKO на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и Mtel).

Припомняме, че след катастрофата през 2010 година Дарин Тодоров изпадна в будна кома, от която се събуди след година и половина. От тогава до днес Дарко провежда непрекъсната рехабилитация.

След поредица от операции вече ходи, но с помощта на патерици. За да ускорят възстановяването му, родителите на Дарин се насочват към Адели медикъл център, Словакия, където се извършва интензивна неврорехабилитация с хипербарна оксигенация. Офертата за 24-дневна терапия е 10 000 евро. В цената са включени процедури, транспорт и престой.

В дарителската сметка на Дарин има 2000 лeва. Необходими са още 18 000 лв. За абонати по договор с GLOBUL, VIVACOM и Mtel цената на 1 sms е 1 лев. За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.

Дарителска банкова сметка:

Титуляр: Дарин Валериев Тодоров
УниКредит Булбанк
IBAN: BG31 UNCR 7000 1519 4561 09
BIC: UNCRBGSF