Единият от собствениците на Лудогорец - Георги Домусчиев, заяви при завръщането от Англия, че Господ е взел от отбора му това, което е му е дал срещу Стяуа. Братът на Кирил Домусчиев похвали футболистите на "орлите" за достойното представяне на митичния "Анфилд". Снощи Лудогорец игра като равен с равен срещу Ливърпул, но загуби злощастно с 1:2 след гол на Стивън Джерард от дузпа в 93-ата минута на мача от Група "B" на Шампионската лига.

"Изиграхме много добър мач. Съжалявам, че загубихме по такъв нелеп начин в края. И моето мнение, и на всички, с които говорих е, че не заслужавахме да загубим този мач. Равният резултат най-подхождаше. Това, което мен най-много ме радва е, че Лудогорец игра футбол. Нямаше опълчение и глуха защита, а напротив. Този футбол, който практикува Лудогорец, го показа и на "Анфилд", доволен е Георги Домусчиев.

"Знаете, че във футбола трябва и малко късмет. Това, което Господ ни даде срещу Стяуа, вчера ни го взе срещу Ливърпул. Не може всеки път да си победител. Гарантирам ви, че Лудогорец ще продължи да играе по същия начин", продължи бизнесменът пред камерата на НЮЗ7.

Георги Домусчиев изтъкна, че бюджетът на Ливърпул е 250 милиона паунда, което е с около 50 пъти повече от този на Лудогорец. "Аз вчера на "Анфилд" не видях 50 пъти разлика в играта на отбора. Лудогорец показа, че дори и с малък бюджет се справя добре. Разликата с Реал (Мадрид) също е колосална. Ние пак ще се изправим да играем футбол и да зарадваме феновете, които ще дойдат да ни подкрепят", каза още Домусчиев.

Той все още не е загубил надежда, че УЕФА ще отвори Сектор "А" на Националния стадион "Васил Левски" за двубоя с Реал (Мадрид) на 1 октомври. "Чакаме решението на Апелативната комисия. Имаме силни надежди, тъй като защитата ни е добре структурирана и позицията ни е правилна, че "А" сектор ще бъде отворен, но не мога да гадая."

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа


ЕТО ЦЕНИТЕ ЗА ТРИТЕ ДОМАКИНСКИ МАЧА

ОТБОР СЕКТОР "А" СЕКТОР "Б" "ЛЪВЧЕТА" СЕКТОР "В" СЕКТОР "Г"
Реал (М) 100 50 60 75 50
Базел 80 30 40 60 30
Ливърпул 90 40 55 70 45