Хърватският защитник на ЦСКА Тончи Кукоч скандализира с поста си във "Фейсбук", отправяйки псувня по Лудогорец след гола на Марио Балотели по време на мача снощи на "Анфилд", загубен злощастно с 1:2 от разградчани. Бранителят на "армейците" веднага беше разкритикуван от сънародника си Ваня Джаферович. Настоящият маркетинг директор на Берое и помощник-треньор на младежката формация на старозагорци до 17 години недоумява как може Кукоч да си позволява да отправя подобни обиди и да се държи по този недопустим начин в публичното пространство.

"Аз идвам от страната, от която идва и Кукоч. Мога да кажа, че това, което е написал, отвсякъде си е псуване. Този е срам за Хърватия и хърватския спорт! Дори и майка му не го познава, а се прави на голямата работа", заяви Джаферович, критикувайки Тончи Кукоч.

"Груб съм, но не обичам подобни изказвания на хора с прекалено голямо самочувствие. В правото си съм да го критикувам, защото е мой сънародник и петни името на Хърватия", добави Джаферович пред БЛИЦ.