Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс похвали Лудогорец след мача на "Анфилд". Спецът бе доволен от своите единствено за спечелените три точки. "Мърсисайдци" стигнаха трудно до победата с 2:1 в двубой от Група "B" на Шампионската лига след гол на Стивън Джерард от спорна дузпа в 93-ата минута.

„Невероятни три точки за нас. Нашата цел бе да спечелим мача и я постигнахме. Домакинствата в този турнир са много важни“, коментира Роджърс.

„Лудогорец се представи технически много добре. Лудогорец е отбор, който не губи мачове. Преди тази среща бяха в серия от седем мача без загуба. Лудогорец е шампион на своята страна. Тези двубои винаги са били трудни, но ние показахме характер и решимост. Това е много важно и резултатът дойде, успяхме да спечелим“, отдъхна си Роджърс след мача.

„Стивън Джерард вкара много важна дузпа. За нас тази победа бе от изключително значение и всички сме много щастливи“, каза още наставникът на Ливърпул.

"В момента все още сме далеч от нивото, на което трябва да бъдем. Предстои ни още много работа", добави Брендън Роджърс.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!