Дъжд посрещна Лудогорец на първата тренировка на тима на стадион „Анфилд”. Интересното е, че през целия ден не падна нито една капка, но преди заниманието на българския шампион заваля.

Старши треньорът на „орлите” Георги Дерменджиев изведе всички футболисти на терена на легендарния стадион, след като даде пресконференцията си. В нея участие взе и полузащитникът Михаил Александров. Интересът към българският отбор не бе особено голям. Само трима представители на местните медии присъстваха на брифинга. За сравнение около 30 журналисти бяха на пресконференцията на мениджъра на „червените” Брендън Роджърс, съобщи Гонг.

Друг любопитен момент беше, че екип на румънска телевизия е пристигнала специално в Англия, за да следи изявите на Козмин Моци, който предизвика фурор по време на двубоя реванш срещу Стяуа, когато застана на вратата при дузпите и спаси две от тях.

Общо четирима вратари тренираха в понеделник вечер. Двама от тях обаче няма да попаднат в групата за двубоя във вторник, 16 септември. Това са наказаният Владислав Стоянов и Георги Аргилашки. Новият страж Милан Борян ще започне като титуляр.

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите