Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, също като футболистите на тима, изрази увереност във възможностите на тима. Днес разградчани заминаха за Ливърпул, където утре от 21:45 часа ще се изправят срещу местния гранд в първи двубой от група "В" на Шампионската лига.

"Тръгваме без притеснение и страх. Чувстваме само уважение към Ливърпул не само заради историята им, но и заради агресивната трансферна политика това лято. Знаем на кой стадион отиваме. Ние вече постигнахме целта си - влизане в групите на Шампионската лига, сега новата цел е да се представим достойно и да спечелим максимума от възможното", коментира Петричев на летището.

"Това, че Ливърпул загуби от Астън Вила, не значи нищо. Веднага след загубата се чуха изказвания, че ще бъдат максимални мобилизирани срещу нас. Чета изказвания, че ще играят безкомпромисно", допълни директорът на разградчани.

"Играли сме и пред други пълни стадиони. Футболистите не се притесняват от обстановката. Все пак играхме два пъти на "ЮНА" и на два пъти постигнахме позитивен резултат", каза още той.

Лудогорец все още чака финалното решение на УЕФА по казуса със сектор "А" на националния стадион "Васил Левски", който трябва да бъде затворен за мача с Реал (Мадрид).

"Депозирали сме обжалването, чакаме решението - дано е позитивно. Умерен оптимист съм. Имаме голямо доверие на юристите си, които са оформили защитата ни. Имаме и сериозна подкрепа от служителите на националния стадион за ремонтните дейности, които трябва да бъдат извършени, за което сме им благодарни", каза Петричев.

"Постигнали сме пълно съгласие с "Левски" за ползването на "Георги Аспарухов" за мачовете на младежите ни. Благодаря им за позитивното отношение към нас. Те много добре знаят какво предизвикателство е за български отбор да играе на такъв форум. Договорили сме финансовите условия. Стадионът се нуждае от някои козметични корекции, които са съвсем протоколни. Мисля, че колелото се завъртя", допълни Петричев.

ЕТО ЦЕНИТЕ ЗА ТРИТЕ ДОМАКИНСКИ МАЧА

ОТБОР СЕКТОР "А" СЕКТОР "Б" "ЛЪВЧЕТА" СЕКТОР "В" СЕКТОР "Г"
Реал (М) 100 50 60 75 50
Базел 80 30 40 60 30
Ливърпул 90 40 55 70 45


Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите