Жълтата карта на новопривлечения вратар в Лудогорец Милан Борян още не е пристигнала. Канадецът от сръбски произход бе привлечен на пожар в събота за предстоящите мачове от Шампионската лига. Документът е трябвало да бъде изпратен още онзи ден, но така и не е пристигнал. Забавянето изправи на нокти ръководството на шампионите. Босовете очакват все пак документът да пристигне днес. Ако това не се случи до вечерта, Борян няма да бъде картотекиран за мача с Ливърпул. Двубоят на “Анфийлд” е утре от 21.45 часа, а българският шампион замина тази сутрин за Острова.
 
Разградчани потеглиха с всички налични вратари, очаквайки с нетърпение жълтата карта на Борян. Заради контузията на Иван Чворович и наказанието на Владислав Стоянов разградчани се оказаха без опитен страж за сблъсъка на „Анфилд“. Въпреки че не може да играе срещу „червените“, Стоянов също пътува за Англия.
 
Шампионите имат регистрирани трима играчи на вратарския пост за най-престижния клубен турнир на континента. Освен Стоянов и Чворович, картотека има само 17-годишният Емил Господинов. Той обаче е част от младежкия тим, който утре играе с връстниците си от Ливърпул в юношеската Шампионска лига.

"Ако трябва да сме откровени, забавянето на жълтата карта ни притесни. Бързахме да привлечем Милан Борян, но ето че се получи проблем. Все пак до края на денонощието има време и се надяваме всичко да приключи благополучно", пожелаха си в Лудогорец на път за Ливърпул.

ЕТО ЦЕНИТЕ ЗА ТРИТЕ ДОМАКИНСКИ МАЧА

ОТБОР СЕКТОР "А" СЕКТОР "Б" "ЛЪВЧЕТА" СЕКТОР "В" СЕКТОР "Г"
Реал (М) 100 50 60 75 50
Базел 80 30 40 60 30
Ливърпул 90 40 55 70 45


Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите