От фенклуба на Марек незабавно поискаха оставката на треньора Антон Велков, пише „Тема Спорт“. Снощи привържениците на тима са имали събрание, на което са дискутирали представянето на тима в първите 8 кръга на „А“ група и възможните варианти за излизане от тежката ситуация. Обсъдени са думите на Велков след загубата с 0:4 от Берое, когато феновете скандираха „Оставка“ по негов адрес.
 
„Липса на каквото и да е възпитание, защото се знае при какви условия е създаден този отбор и какви усилия се полагат. Изминали са едва 8 кръга, това е тотална липса на търпение. Това са викове, защото някъде са чули, че така се вика. Не ми е приятно това нещо. Не приемам пет човека, които са платили билети, да внасят напрежение. Трябва да се спасим и това ни е целта. И да бяхме победили Берое, пак не се спасяваме“, коментира Велков след мача.
 
Феновете се обединиха, че подготовката на отбора не е била водена правилно и посочиха треньора като главен виновник за това. Привържениците недоволстват от постоянните експерименти, които наставникът прави в търсене на оптималния състав. Според тях мачовете с пловдивския Локомотив (0:0) и столичните „железничари“ (0:1) е трябвало да бъдат спечелени на всяка цена.
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите