Треньорът и директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо изригна срещу бившия играч на "сините" Илиян Стоянов. Бившият национален защитник наскоро разкритикува всичко случващо се в тима, както и играта на футболистите. Това явно ядоса Иванов, който го нарече "псевдоспециалист" и "анонимник от Япония, Китай и къде ли не".

"Писна ми да слушам глупостите на псевдоспециалисти и някакви анонимници от Япония, Китай и къде ли не. Писма ми от тях", скочи Гонзо, след което отрече и слуховете за скандал между него и бъдещия треньор Димитър Димитров.

"Херо е казал някои неща, може би в приятелска среда. Скандал обаче между нас няма. Аз правя селекцията сега и нося отговорност за този отбор. Херо ще я прави от зимата. Преценил съм така за Жужу. Смятам, че бях прав. Чуваме се всеки ден с Димитров и се разбираме много добре", каза Иванов.

"Трябва да вкарваме положенията си, защото така отваряме съперника. Виждате, че като вкарахме гол, Славия тръгна напред, а това ни даде възможност да вкараме и втори", коментира Иванов победата над Славия с 2:0.