Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев, заяви, че въпреки провала на Световното, Пламен Константинов остава начело на националния ни отбор. Днес нашите записаха нова срамна загуба с 0:3 от Финландия и приключиха участието си.

„Този мач бе само завършека на едно много тежко лято, с много проблеми, с много загуби. Радвам се, че всичко приключи. Момчетата направиха много тежка подготовка. За съжаление нещата не се получиха. Много отбори имат слаби години. Тази година е нашата слаба година“, сподели Ганев.

„Никой не говори за промяна и взимането на нови решения. Пламен бе приет много добре от играчите и те показаха респект към него. Избор на нов треньор не стои на дневен ред пред нас. Пламен е нашият треньор. Той ще подготви всичко, което трябва за следващата година. За мен това е една нулева година за нашия волейбол“, добави вицепрезидентът на волейбола.

„Съжалявам, че се случи така. Нещата трябва да ги правим винаги с максимално раздаване, да вярваме, че можем. Радвам се, че това приключи и гледаме напред“, завърши Ганев.