Румънският защитник на Лудогорец Козмин Моци бе потърсен от "Дейли Телеграф" преди срещата между разградчани и Ливърпул в Шампионската лига. Утре вечер от 21:45 часа на "Анфилд" двата тима излизат в първи двубой от ""B".

Големият герой за разградчани в плейофите със Стяуа разкри тайната си, с която спаси две дузпи и класира българския тим в груповата фаза.

"Честно казано, не знаех какво правя, не знаех какво да върша. Улових с късмет тези две дузпи. Наистина нямах представа къде да се хвърлям и какво да правя. Но хубавото е, че и играчите на Стяуа нямаха идея какво ще направя, какво да очакват от мен.", заяви Моци пред "Дейли Телеграф".

"Преди мача може би са изучавали движенията на нашия вратар и са били подготвени за него. Но за моите действия нямаше как да знаят предварително какво ще направя, защото и самият аз не знаех.

Затова като започнаха дузпите, аз бях спокоен. Върху мен нямаше никакво напрежение, докато при противника беше огромно. Просто си казах: "Ако уловя дузпите, ще бъде нещо невероятно, но ако не го направя, ще бъде просто очаквано и нормално". И се успокоих, докато виждах, че те са напрегнати", допълни румънецът.

"Ние отиваме в Англия, за да играем нашия си футбол - красив, с много подавания. Не знам какво ще стане, но във футбола е възможно всичко. Никой не очакваше да стигнем до групите, но го направихме. Никой не очаква и да прескочим сегашната си, но всичко е възможно", завърши Моци.

ЕТО ЦЕНИТЕ ЗА ТРИТЕ ДОМАКИНСКИ МАЧА НА ЛУДОГОРЕЦ

ОТБОР СЕКТОР "А" СЕКТОР "Б" "ЛЪВЧЕТА" СЕКТОР "В" СЕКТОР "Г"
Реал (М) 100 50 60 75 50
Базел 80 30 40 60 30
Ливърпул 90 40 55 70 45

Шампионска лига - сезон 2014/15
БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите