Бъдещият президент на бразилската федерация по футбол Марко Поло дел Неро свали страхотна красавица. Катерине Фонтенел е толкова омайваща, че и най-студените мъжки сърца биха затуптели от невероятното тяло на хубавицата.
Новината става още по-бомбастична, когато човек научи възрастта на Дел Неро и Катерине. Той е на 73, а тя на 23. Да, няма грешка – разликата им е цели 50 години. Марко може да бъде дядо на привлекателната мадама, но всъщност й е любовник.
 
В Бразилия буквално изпаднаха в шок, след като новината изтече. Форумите из интернет е пълни с коментари, повечето от които преминават границата на нормалния изказ.
 
Катерине накарала Дел Неро да оближе устните си, появявайки се на корицата на бразилския “Плейбой” през месец март. Мераклията веднага започнал да действа, използвайки огромния си опит с жените. Мнозина му предричали пълен провал. Някои даже го подигравали как ще сваля момиче, което е с цял половин век по-малко от него. Но накрая Марко успял.
 
Самата Катерине обявила любовта си с боса на бразилския футбол със снимка в Instagram, на която се виждало как двамата се целуват. Текстът до нея гласял: “Безусловна любов.”
 
Кадърът бил изтрит малко по-късно, но веднага обиколил бразилското интернет пространство.
Катерине била и част от делегацията на Бразилия в САЩ за последните контроли на тима там. Водач на делегацията беше Марко Поло дел Неро. Според твърденията брюнетката е била гадже и на Роналдиньо в миналото, но сега се нареди на високите етажи в бразилския футбол с размах.
 
Дел Неро вече е уредил гаджето си с работа като водеща в тв канала на местната федерация. Интересното е, че преди Катерине водеща там беше предишната любовница на боса - Карол Галан, уволнена след края на връзката им.
 
БЛИЦ припомня, че Марко Поло дел Неро бе избран за президент на бразилската федерация, но ще встъпи в длъжност през януари 2015 година. В момента начело на високия пост все още е Хосе Марин, чийто мандат изтича на 31 декември.