Украинецът Владимир Кличко, който ще защитава титлите си срещу Кубрат Пулев на 15 ноември, за пореден път каза, че контузията му е реална. Както е известно, срещата между двамата трябваше да се състои днес, но украинецът го отложи заради травма. Това пък предизвика гнева на българския боксьор, който се усъмни в състоянието на Владимир.

Кличко заяви пред „Московский комсомолец", че е бил на мястото на Пулев преди мача си с Дейвид Хей, но не е обвинил съперника във "всички смъртни грехове".

„Кой каквото и да си говори, рингът е мястото, на което се доказваш, че си по-силен. Останалото са празни приказки. Аз също съм изпадал в ситуация, когато противникът ми отмени боя заради травма (Дейвид Хей), но не го обвиних във всички смъртни грехове на света", каза по-малкият от братята Кличко.

„Мач ще има и той ще е на 15 ноември, отново в Хамбург. Сега ще ви кажа нещо интересно - свидетели сме на уникален случай. Мнозина твърдят, че хората са разочаровани и масово ще си връщат билетите, въпреки че те ще важат и за 15 ноември, но досега никой не го е направил. Дори и един човек не си е върнал билета", допълни Кличко.