Напрежението в Реал (Мадрид) започва да ескалира. Часове след окончателните трансфери на Анхел Ди Мария и Хаби Алонсо, звездата Кристиано Роналдо намекна, че не одобрява трансферната политика на клуба.
 
Португалецът каза, че той никога не би се разделил с двамата, а изказването му бързо бе раздухано от испанската преса. Днес вторият капитан на "белите" Серхио Рамос посъветва Роналдо да си мълчи и го определи като не по-различен от другите в отбора.
 
"Знам какво искате да ви кажа, но няма да го направя. Всеки има право на мнение и аз ще го запазя за себе си. Ние сме футболисти на Реал (Мадрид) и трябва да уважаваме правилата и решенията тук. Роналдо не е по-различен. Той не трябваше да говори, а да си мълчи", заяви Рамос на сбора на испанския национален отбор.
 
По-рано днес вече бившият съотборник на Роналдо в Реал Анхел Ди Мария заяви, че двамата с португалеца са били близки, не само на терена, а и извън него, което може би е провокирало гневното изказване на Роналдо.

Според испанската преса има и други недоволни от трансферите в Реал, а феновете на "белите" вече определиха настоящия отбор като по-слаб в он-лайн анкета.