Още двама футболисти на проби очаква "Левски" до края на седмицата. Вчера тренировки с отбора започна чилийският нападател Маурисио Гомес.

По принцип „сините" от години не обичат да действат чрез изпитателен срок. Така през века се появи само един футболист на място - Седрик Бардон през 2005-а, припомня "Труд". Но клубът е притиснат от немотията и треньорът Георги Иванов е принуден да пресява плява с надежда да се появи някое зърно.

Търсят се попълнения най-вече за атаката. Ако никой от дошлите на проби не бъде одобрен, има заредена нова партида проби. Унгарският нападател Кристиян Немет (25 г.), бивш играч на Ливърпул, не е вариант за „Левски", увери Гонзо.

Спортният директор и треньор на „сините" отрече и твърденията на медии от Букурещ, че бившият румънски национал Даниел Никулае се разбрал за договор за 2 г. с „Герена". Централният нападател не е по джоба на „Левски" като заплата. „Сините намалиха възна­гражденията с 42% като месечният таван за тима е около 200 000 лв. Затова и идват играчи като за проби - с ниски финансови изисквания.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите