Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че някой ден би поел "Левски" и ЦСКА.

"Възможно е да поема "Левски" или ЦСКА. Това все пак са грандовете, но не говоря за момента, защото и двата отбора си имат уважавани от мен треньори. Но един ден всеки иска да се сблъска с един от двата отбора. Някога може да дойде и този момент", заяви Стоев, който беше специален гост в предаването Sport7 по TV7.

След това той разкри, че през лятото е имал оферти от чужбина, но е избрал да остане в Разград, за да атакува групите на Шампионска лига.

"Чаках с нетърпение мачовете за Шампионска лига, затова останах в Лудогорец. Отказах оферти от национален отбор от Азия и от клубен европейски тим, за да остана в Разград. Усещането от успеха в Лига Европа беше неповторимо. За съжаление не успях да изведа Лудогорец до най-комерсиалния турнир, но се надявам това някога да се получи", каза още Стоев, а след това добави, че е усещал за раздялата си с Лудогорец, тъй като някои медии са застанали срещу него.

Стоев каза още, че в момента разградчани са по-класни от Стяуа (Букурещ) и напълно закономерно са ги отстранили от плейофите на Шампионска лига.

"В момента наистина Стяуа не може да се равнява с Лудогорец. Това се видя още в лятната подготовка, въпреки че беше контрола между двата тима (б.р. - 4:2 за българския тим). Момчетата се справиха блестящо", добави опитният специалист.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите