Треньорът и директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо призна, че тима още има напрежение от мача с Литекс и това се е отразило на футболистите в днешната среща с Черно море. "Сините" победиха трудно с 1:0 с гол от дузпа на Валери Божинов в последната минута на даденото продължение на срещата. Иванов приузна, че иска Димитър Димитров-Херо да започне работа в тима веднага, но двете страни все още водят разговори.

"През първото полувреме имахме проблеми, не успяхме да се ориентираме към играта на Черно море. Играчите преживяха тежко загубата от Литекс (0:3), това също им се отрази. През цялото време желаехме победата силно и накрая я постигнахме", започна Иванов.

"Срещу отбори, които се защитават добре, трябва да вкараш първото положение. Липсва ни последния пас, головия удар, а с времето напрежението се повишава. Показахме обаче характер в последните минути и стигнахме до победата", допълни Гонзо.

"Трудно се играе пред празни трибуни, настройката не е добра в тази обстановка. Все пак играем заради феновете, а не заради себе си".

"Чуваме се с Херо, желаем да започне веднага работа, но ще разговаряме пак. Търсим нападател, но не бързаме - трябва да намерим точния човек, а не да бързаме", каза Иванов.

"Има напрежение в "Левски", защото няма добри резултати. От тази ситуация се излиза с победи. Играхме добре с Берое - загубихме, с Литекс играхме зле- пак загубихме, но днес играхме на ниво и заслужено успяхме да вземем трите точки", завърши силният човек на "Герена".

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите