Лудогорец официално обяви, че ще играе мачовете си от груповата фаза на Шампионската лига на стадион „Васил Левски“. След победата над Стяуа с дузпи в сряда собственикът на клуба Кирил Домусчиев обяви, че ако УЕФА не даде лиценз на националния стадион, разградчани ще трябва да домакинстват в Македония или Албания. Явно шампионите са получили разрешение от европейската централа да домакинстват в България.
 
Както е известно, на тегления вчера жребий за груповата фаза Лудогорец попадна в Група „В“ заедно с Реал (Мадрид), Ливърпул и Базел. Това веднага предизвика любопитство сред феновете за цената на билетите за домакинските мачове и начините за тяхното закупуване. Най-голям интерес предизвиква срещата с Реал (Мадрид), а след това тази с Ливърпул.
 
Заради това днес Лудогорец излезе със специално съобщение до футболните фенове, с което дава отговор на въпросите.
 
- Цените на билетите за предстоящите домакинства с Реал (Мадрид), Базел и Ливърпул след съгласуване с УЕФА ще бъдат обявени идната седмица. Тогава ще стане ясна и датата, в която входните талони ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Eventim.
 
- Предимство при закупуване до два билета ще имат притежателите на абонаментни карти за мачовете на Лудогорец, членовете на фенклубовете в страната, както и спонсорите на клуба.
 
- Всички домакински мачове от настоящото издание на турнира Шампионска лига ще се играят на Националния стадион "Васил Левски".
 
- Домакинските мачове от младежката шампионска лига ще се играят в София в същия ден, в който се срещат представителните тимове. Началният час е 16,00 ч., като стадионът ще бъде обявен допълнително.