Испанското издание "Мундо Депортиво", което е приближено до Барселона, съвсем логично не дава големи шансове на Лудогорец, отписвайки ги в група "В" на турнира: "Голям късмет при жребия за Реал Мадрид. Единственият, който би могъл да оспорва първото място на мадридистите, е Ливърпул. Освен ако не станем свидетели на огромна изненада, за четвъртфиналите ще се класират Реал и Ливърпул“, пише сайтът на "Мундо Депортиво".

“Базел и Лудогорец са останалите два тима в групата на и по принцип не би трябвало да създадат никакъв проблем нито на Реал, нито на Ливърпул. Все пак не бива да забравяме, че през миналия сезон Базел победи Челси в два мача от групата в ШЛ. От своя страна българският Лудогорец, няма какво да губи в Шампионската лига и именно това крие известна опасност“, отбелязва приближеното до Барселона каталунско издание в анализа си на групата.

Междувременно Кристиано Роналдо, който бе избран за номер 1 в Европа за миналия сезон на церемонията по жребия в Шампионската лига, заяви, че ще атакуват единадесетия трофей от турнира.

“Нямах досега тази награда, отива в музея. Не се уморявам от победите. Индивидуалните награди са нещо специално и трябва да благодаря на моите съотборници, защото без тях нямаше да бъде възможно“, заяви Роналдо, чийто Реал ще бъде съперник на Лудогорец в Шампионската лига.

„Този сезон ще се опитам да бъда още по-добър от предишния, ще бъде трудно, но е възможно. Попълненията в Реал са фантастични и го показаха по време на Мондиала. Те ще ни помогнат да спечелим Единадесетата в Шампионската лига“, заяви щастливият португалец след награждаването.

Група "В"
1.Реал (Мадрид)
2.Базел
3.Ливърпул
4.ЛУДОГОРЕЦ

Пълен жребий за Шампионската лига - ТУК

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите