Легендарният нападател на Реал (Мадрид) Емилио Бутрагеньо обяви, че очаква Лудогорец да бъде труден съперник за Кралския клуб. Както е известно, българският шампион попадна в Група „В“ на Шампионската лига заедно с „белия балет“, Ливърпул и Базел.
 
„Лудогорец е един клуб, който е роден само преди няколко години. Той постигна много успехи в своя шампионат и достигна до груповата фаза след драматично изпълнение на дузпи. Ще бъде един труден съперник“, коментира Бутрагеньо, който в момента е част от директорите на Реал (Мадрид).
 
„Очаквах нашата група да бъде лесна, но в Шампионската лига нито един мач не е за подценяване. За Ливърпул това е историческо завръщане в голямо състезание. Много опасен съперник. Това е един голям клуб, с изключителни стадион и публика. „Анфилд“ е един от храмовете на футбола. Базел от своя страна много прогресира“, добави Ел Буитре.
 
„Шампионската лига е едно предизвикателство за нашите играчи. Целта ни е да сложим край на традицията, според която победителят от турнира не успява да защити трофея си през следващия сезон“, обяви бившият нападател.