Старши треньорът на Черно море Никола Спасов заяви, че успехът над Локо (Пловдив) с 3:0 в последния кръг е дошъл точно навреме. Както е известно, в първите 5 мача моряците нямаха победа и това доведе до смяната на Александър Станков.

"В отбора вече има настроение и това е нормално. Все пак взехме пьрва победа за това първенство. Най-важното бе момчетата да се вдигнат психически. Още сме в началото на първенството, нищо не е загубено. Хубавото е, че нямаме някакви сериозни проблеми като изключим по-тежката контузия, която получи Дани Георгиев. Малко ни е къса пейката, но трябва да се оправяме. Това са съвсем нормални неща. Контузиите се случват и не можеш да ги предотвратиш", каза специалистът, цитиран от "Тема спорт".

"Нещата с Черно море станаха лесно и бързо. В крайна сметка са малко хората, които могат да откажат да работят в Черно море. Все пак има много млади свободни треньори, които сега навлизат и имат желание да работят. При всички положения от Черно море са имали голям избор и се радвам, че се спряха на мен", добави наставникът на варненци.

За предстоящия двубой с "Левски" утре той сподели: "На "Герена" винаги е тежко и се играе трудно. Момчетата го знаят. Въобще не ми минава през главата, че ни чака лек мач. Тези неща за криза и слаб "Левски" са глупости. Съвсем нормално е всеки един голям клуб да има по-слаби и лоши моменти. Да не забравяме, че Левски би Ботев (Пловдив) наскоро. Очаквам да стане хубав и интересен мач и по-добрият да победи".