Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изтегли за съперници в Барселона, Байер (Леверкузен) и Зенит при импровизиран жребий в пряко включване за сутрешния блок на БНТ1. Истинските си съперници в груповата фаза Шампионската лига българският шампион обаче ще научи тази вечер в 18,45 часа.

"Искам у нас да видим отбор от ранга на Реал (Мадрид), Байерн и Барселона. Той ще е дошъл тук благодарение на Лудогорец и така България пак може да бъде обединена. Искам да видя един пълен стадион и феновете да подкрепят Лудогорец, който се превръща в любимец на България", сподели Дерменджиев.

Българският първенец е последната четвърта урна на жребия заедно с отборите на Андерлехт, Рома, АПОЕЛ (Никозия), БАТЕ Борисов, Марибор, Монако и Малмьо, Това означава, че те не могат да се паднат в една група с Лудогорец.

С кои отбори ще се падне Лудогорец, ще научим само след часове. В 18:45 часа стартира церемонията по тегленето на жребия за групите на Шампионска лига, която ще може да наблюдавате в БЛИЦ директно с картина.