Водещите на популярното спортно предаване "Пред банята" отговориха на многото запитвания на почитателите си дали скоро ще ги гледаме отново в ефир. В края на месец май продукцията на колегите Томислав Русев, Борис Касабов и Николай Александров падна от ефира на ТВ7, след което феновете ги заляха с въпроси какво се случва и кога отново ще можем да гледаме спортното предаване.

Ето какво отговориха водещите:

Приятели,
футболния сезон у нас вече върви с пълна сила. Нас обаче още ни няма на екран!

Вие постоянно ни питате, било то в нашата Фейсбук страница или директно на улицата, на плажа, в магазина, дори когато сме за кратко в чужбина: „Какво става с „Пред банята? Кога и къде се връщате в ефир?“ Винаги сме били честни с вас, поради което ви казваме това, което се случва или което не се случва.

Уви, конкретни отговори на вашите въпрос към момента нямаме! Имаме идеи, имаме концепция, има готовност и най-вече – имаме голяма аудитория, това сте всички вие! Тези, които ни харесвате повече, по-малко, дори тези, които откровено ни мразите! Истината е, че до този момент нито една телевизия – голяма, малка или още по-малка не е потърсила контакт с нас, за да продължим да правим това, което искаме.

Всеки един от нас – Борето, Томислав и Ники има своята постоянна работа – било то телевизия, радио, сайт, но истината е, че за тримата беше голямо удоволствие именно във формата на „Пред банята“ да коментираме това, което всички вас ви вълнува най-много. Може би е грешка, но не ни е в стила да се молим, на който и да било. Затова просто сме в очакваме на покана за разговор – от тези, от които зависи.

Не сме от водещите, които се бият в гърдите с рейтинги, със скъпа продукция, нямаме възможност срещу голям хонорар да си каним звезди за кратко. Нямаме обяснение, защо въпреки големия ваш интерес, „Пред банята“ не е дразнител за тв-началниците!

Въпреки това не сме загубили надежда, че рано или късно ще бъдем отново заедно! За разлика от родните футболни отбори, не ни трябва много време за предсезонна подготовка. Можем за започнем седмица, след като си стиснем ръцете с когото и да е!

Нека все пак завършим по този начин: очаквайте ни...

Борис Касабов, Томислав Русев, Николай Александров