Бившият треньор на "Левски" Илиан Илиев критикува управниците в клуба от "Герена". Специалистът, който сега работи в Ангола, се включи в дискусия във "Фейсбук" след поражението с 0:3 от Литекс, казвайки, че при "сините" са събрани само "мъжкари". 

"Просто отговорих на един фен. Казах нещата каквито бяха всъщност. Ръководството на "Левски" се отнесе зле с мен. Под натиска на Гугутките взеха решение да ме махнат, когато бяхме само на 2 точки от Лудогорец и се класирахме на полуфинал за Купата. Сега е нужно търпение, тъй като в "Левски" са само „мъжкари"... и поемат отговорност", коментира Илиев пред БЛИЦ.

"Не искам да се заяждам с никого. Просто е констатация и истина. А и като напиша нещо във "Фейсбук", веднага се създава новина и го публикувате", добави треньорът на Интерклубе Луанда, който в последните два мача записа победи в първенството на Ангола.

"Утре ни предстои труден мач с Петро Атлетико Луанда. Силен отбора са, имат добри футболисти. Надявам се да постигнем трета поредна победа", каза Илиан Илиев пред БЛИЦ.