Италианските Парма и Киево са варианти пред ЦСКА за контролен мач на 6 септември. Треньорът на "червените" Стойчо Младенов не потвърди, но и не отрече това в интервю пред "Канал 3", тъй като все още няма нищо официално.

"Не искам да коментирам този въпрос. Все още организацията е на такъв етап, че не мога да потвърдя. Да, водят се разговори, има устни потвърждения. Но това трябва да бъде оформено документално. До тогава не мога да обявя каквото и да е.

Времето за организация е малко. Клубовете от големите първенства отдавна планират какво да правят. Всичките тези прекъсвания имат своята организация - където и с кого да играят. Много е трудно, но се надявам на успешен край.

Марката ЦСКА е впечатляваща все още. Надявам се да я излъскаме до такава степен, че отново да бъдем шампиони, отборът да се върне с успех в евротурнирите. Нещо, което мен страшно много ме боли и чакам, с цената на всичко, да успея да го постигна. Всеки тези цесекари, които идват и милеят за клуба, го заслужават. Самата реакция на феновете след мача със Зимбру, тяхното недоволство... Не само те са недоволни, ние също преживяваме това. И аз, и футболистите страдаме.

Ето, виждате, че това не е случаен отбор. Продължават да побеждават. В края на краищата държавата им отпусна 11 милиона евро, за да си оправят базата. Кога това нещо ще се случи в България?", обясни Младенов пред "Канал 3".

Припомняме, по-рано се появи името на ПАОК като вариант за съперник на "червените" по време на паузата заради квалификациите за Евро 2016.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите