Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев демонстрира недоволство от пропуснатата победа над Локо (Сф) в мача от 6-ия кръг на “А” група. Срещата в “Надежда” завърши 2:2, като шампионите завършиха с 10 души след изгонването на Шоко.

Спецът внесе разяснения и относно това защо в последно време звездата на отбора му Роман Безяк не е титуляр. “И друг път съм казвал, че ние сме едно цяло. Когато влезе даден футболист, трябва да играе така, че да можем да бием. Получих много критики относно Роман Безяк, но има неща от кухнята, които не могат да се споделят. Сега обаче ще ви ги споделя Роман по време на подготовката имаше контузия, която вече отзвуча. Вече навлиза във форма. Винаги е бил много ценен за нас. Знаете колко гола вкара миналия сезон в Лига Европа. Ще разчитаме на него.”

“Добре влязохме в мача. Контролирахме играта. Трябваше да сме по-концентрирани. Мачът тръгна в неприятно русло и домакините ни поведоха. Останахме с човек по-малко, добре, че изравнихме. Не е като оправдание, но мисълта на всички ни е е насочена към реванша от плейофите на Шампионската лига със Стяуа. Дори тези, които са вътре, се пестят, и това е видимо, заяви Дерменджиев. - . Не видях преса от страна на домакините. Не видях никаква преса. Всички се бяха прибрали отзад и там си чакаха. Ако нещо се оголим отзад и на контра стане, да използват положението.”

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите