Лудогорец планира да заложи на отбор от резерви в днешния шампионатен мач с Локомотив (София). Мачът е от 6-ия кръг на "А" група и стартира в 18:00 часа на стадион "Локомотив".
 
Наставникът на разградските "орли" Георги Дерменджиев ще заложи на ротация в тима, за да запази най-добрите за реванша със Стяуа на 27 август (сряда), победа в който може да осигури класиране в групите на Шампионската лига.
 
Очаква се титуляр за Лудогорец срещу "железничарите" да излезе най-скъпият и играч това лято Браян Ангуло, който доскоро бе контузен. Колумбиецът може да замени Жуниор Кейсара или Йордан Минев по бекове, ако бъде на ниво срещу Локо.
 
Разочаровалият в първия мач със Стяуа Христо Златински също ще бъде на терена срещу столичани, а в атака ще се избира между Кишада и Безяк.
 
Локомотив (София) няма спечелена нито една точка в срещите с Лудогорец досега (6 мача, 6 победи за разградчани при 14:2 голова разлика), а "орлите" са в серия от три поредни победи в шампионата. Съдия на мача е Никола Попов.
 
Очаква се за Лудогорец да излязат: 
ludogorec.JPGЛУДОГОРЕЦ: Иван Чворович, Шоко, Александър Александров, Александър Барт, Браян Ангуло, Христо Златински, Абел Анисе, Александър Василев, Себастиан Ернандес, Дани Абало, Жуниор Кишада/Роман Безяк.
Резерви: Аргилашки, Мантула, Петров, Ешпиньо, Вандерсон, Михаил Александров.
Контузен: Витиня
Наказани Няма
 
 
sf1.jpgЛОКОМОТИВ: Митрев, Хаджиев, Бранеков, Раджелович, Елтон, Том, Ливраменто, Иво Иванов, Романов, Генов и Шехуди
Резерви: Галев, Тодоров, Гаров, Трифонов, Гаджев, Димитров, Йорданов
Контузени:Няма
Наказани Няма
 
В същото време и румънският Стяуа планира да излезе с втория тим срещу Чехлаул в среща от шампионата. Букурещкият гранд приема съперника от 21:00 часа, а се очаква от игралите срещу Лудогорец да се появи само Чипчуи, който вкара гол, но получи картон и пропуска реванша в София.