Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов не издържа след победата с 5:0 над Марек, като темата на пресконференцията му изобщо не беше мача от "А" група, а непрестанните атаки срещу клуба на сърцето му. Екзекутора на Ливърпул обяви, че ако Александър Томов се провали с управлението, никой няма да вземе "червените" заради натрупаните огромни дългове от времето на "Титан". Младенов дори изрази сериозните си опасения, че ЦСКА може да се озове във "В" група. Ако това се случи, треньорът разкри, че ще се появят поне два клуба ЦСКА, единият от които ще е негов. Афектираният Младенов изрази недоволството си срещу легендите и в частност Георги Илиев-Майкъла, както и за пореден път настоя за обединение на "червената" общност и пълната подкрепа на феновете в този толкова тежък момент.

"Писна ми, всеки ден се бълва и се плюе срещу ЦСКА. Някои хора не спират да интригантстват, за да бъдат популярни. Аз отдавна знаех за тези атаки, очаквах ги. Виждате, че се стабилизираме, стъпваме здраво на краката си, ръководството се справя, покрива задължения, които са трупани от други хора. И ме учудва негативизма на бoлшинството. Не трябва да бъде така, очаквах съвсем друго отношение и поведение от спортната общественост. Този клуб беше мъртъв, Томов го спаси. Томов такъв бил, онакъв бил... Когато трябваше ЦСКА да бъде спасен, нямаше никой. Никой не се появи и не пожела да спаси ЦСКА. И сега, това, което се прави от настоящото ръководство, ние правим всичко, за да стабилизираме нещата, а насреща сме оплювани непрекъснато от платени клакьори, от артисти, които стоят зад фалшиви имена", изригна афектираният Стойчо Младенов. 

"Докарайте го този Дуарте Коща (б.р. - адвокатът на Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня, които претендират за 500 000 евро). Да излезе и да каже пред камерите и микрофоните какво е подписал. Ето, Ди Вани излезе и каза какво е подписал. В какво общество и в каква държава се намираме, почвам да се притеснявам и да се плаша", изрази притесненията си треньорът на ЦСКА.

"Ди Вани си каза, че договорът му е фалшив. Ама това не се пише, не се тръби, че делото е фалшиво. Кои хора са го подписали? Същият този, който излезе оня ден... (б.р. - визира Иво Иванов). Как се натрупаха тези дългове. Майкъла си искаше парите, получи ги от Томов - 100 хиляди. Искайте му вносната бележка. Да ви кажа ли какъв ремонт е направен, слагаме кофи като вали, защото тече водата. Цялата "червена" общност трябва да е обединена. Ако на някой сърцето му е червено и все още тупти - да подкрепя. На всеки мач с "Левски" ние ги бием, а те са обединени повече от всякога. Имаме нужда от подкрепата на всички наши фенове. Ако Томов не се справи, ЦСКА умира. Никой не иска да взема клуба с толкова милиони задължения. Всеки иска да започне на чисто. Къде са ни ветераните, къде им е подкрепата? Тук е пълно с бомби и подводници. От 3 до 5 години ще трябва да се стабилизират нещата. Шапка свалям на новото ръководство. Писна ни да бъдем нападани от свои. Днес съм аз, утре може да е друг, но трябва да бъдем обединени заради ЦСКА. Вижте, целият ми щаб сме цесекари. Пауло Грило си тръгна, влиза Стоян Колев - цесекар", допълни Младенов.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка