За Христо Стоичков днес е черен ден. Преди часове Камата узна трагичната вест за кончината на баща си, а малко след това изпрати от този свят и един от приятелите си. Легендата на българския футбол и Барселона присъства на погребението на Семко Семков.

Ботевградският бизнесмен беше застрелян с пет куршума късно във вторник пред дома му, а днес най-близките и приятелите му го изпратиха. Стоичков беше сред тях, облечен в черно и с цветя в ръка.

Целият район буквално бе блокиран от десетки охранители на частната фирма „Барези”. Те не допускаха журналисти и фоторепортери близо до Дома на покойника, но все пак колегите от botevgrad.com успяха да снимат Стоичков.

На погребението присъстваха и още спортни личности - Мариян Христов, Сашо Везенков и др.

Ицо и Семков бяха много добри приятели. Убитият бизнесмен от Ботевград домакинствал на Камата в ловуването. Двамата често отстрелвали дивеча в Едродивечовия ловен район в село Литаково, който бил взет на концесия от Семков. След нощно чакане преди време имали слука – два вълка. Стоичков отстрелял единия, а Семков успял да рани другия.

Утре пък Камата ще изпрати й баща си в последния земен път на Стоичко Стоичков. Погребението е в събота от 13 часа в село Ясно поле, Пловдивско.

kamata_semkov.jpg