Играчите на Черно море днес направиха последната си тренировка преди домакинството си от 6-ия кръг на "А" група срещу Локомотив (Пд). Заниманието се проведе на стадион "Младост" за да бъде запазено тревното покритие на "Тича" и да има възможно най-добри условия за игра, пише официалният сайт на "моряците".

В него се включиха всички налични футболисти на моряците, като единствено централния нападател Мирослав Манолов тренира на облекчен режим и ще бъде до последно под въпрос за двубоя .

След това новия треньор на варненци Никола Спасов качи отбора на лагер в Национална спортна база "Спортпалас" край Варна , където ще определи групата за сблъсъка със смърфовете.

Ръководството на Черно море призова своите фенове да подкрепят отбора по пътя към първата му победа, която да сложи край на черната серия от началото на сезона.

За тяхно улеснение каса №1 до служебния вход ще отвори врати още в 14 ч, а останалите две каси в 16 . Цената на билетите е 4 лв. Двубоят ще бъде ръководен от бургаския рефер Стефан Павлов с помощници Николай Илков и Николай Христов. Четвърти рефер е Мартин Димитров , а събитията зад двете врати ще следят Станимир Тодоров и Валентин Станчев.