Треньорът на Добруджа Светослав Тодоров стана поредният, включил се в благотворителната инициатива AIS Ice Bucket Challenge. Под погледа на футболистите си Тоди беше залят с ледена вода на стадион "Дружба" малко предо отпътуването на отбора за Монтана. Утре от 18:00 часа Добруджа се изправя срещу селекцията на Ферарио Спасов.

Бившият голмайстор на английските Уест Хям, Портсмут, Уигън и Чарлтън предизвика националния селекционер Любослав Пенев, добрия си приятел Радостин Кишишев, както и Димитър Димитров - Херо.

"Благодаря за предизвикателството, което ми отправиха Христо Янев и Пламен Николов! ALS е една изключително коварна болест, с която искрено се надявам човечеството да се пребори. "The Ice Bucket Challenge" спомага за медийният фокус върху нея, но само с набиране на средства можем да я покорим. Повече информация можете да намерите на http://www.alsa.org/", написа Тоди във "Фейсбук".

Припомняме, че Любо Пенев беше предизвикан вчера и от Валери Божинов. Бургазлията Милен Георгиев също като Светльо Тодоров настоя Тинката да бъде залят с "ледената кофа".