Бившият вратар на “Ботев” (Пд)  - Славчо Тошев, остана с потрошена кола насред лятната си почивка. Бандюги отарашиха ситроена му, докато той купонясвал в бар в Слънчев бряг, пише “Марица”. Футболистът се хванал за главата, като видял надрания си автомобил, с две спукани гуми и изпотрошени странични стъкла. Върхът на идиотщината бил, че след погрома гамените оставили за спомен на Тошев пълна торба със сухари.

 “Сещам се кой може да е направил тази беля. Това е дело на абсолютни гамени. Надявам се да ги срещна и да се разберем”, ядосваше се бившият младежки национал.
Докато издирва по свои канали злосторниците, футболистът вече е взел мерки да покрие щетите по колата си. Веднага се е свързал със застрахователя си, който го е успокоил, че полицата "Каско" ще се задейства.

Това не е първата беда по кола на Тошев. Преди месец футболистът се оказал на неправилното място в неправилното време. Когато в София се изсипа убийствена градушка, возилото му пак се оказа с натрошени прозорци. Сценарият бил ясен - отново в застрахователната компания, а после мъки по автосервизите.

“Това е шестата ми кола, с която нещо се случва. Като редовен клиент на сервизи и бояджийниците вече съм си издействал личен бояджия”, опита да се пошегува Славчо.

На този етап стражът няма отбор и се е отдал на забавления и светския живот. Може да бъде забелязан на всяко изтънчено хайлайф събитие, при това не само в Пловдив. Като талисман към него винаги припка малкият му пинчер. Кучето джобен формат необезпокоявано влиза в барове и ресторанти със знатния си собственик и често служи за примамка при свалки.

В момента Славчо излиза с тайнствена банкерка. Предишните му жени в живота бяха еротичната моделка Вивиан Костова и тв водещата Симона Първанова.