"Левски" има намерение да се освободи от още един от новопривлечените футболисти. Става въпрос за вратаря Кристиян Наумовски. Причините са две - македонският футболист показва незадоволителни изяви по време на тренировъчния процес, като в седмицата преди мача с "Ботев" (Пловдив) е била кулминацията. Освен това той получава доста висока заплата, пише "Тема спорт".

В дните преди мача с "канарчетата" стражът е бил колеблив и затова в мача пази младокът Александър Любенов, който е капитан на юношеския национален отбор. Наумовски бе резерва в срещата. Той ще бъде разкаран веднага щом Пламен Илиев се възстанови напълно от контузията си.

Наумовски получава 13 000 лева месечно, а преди да подпише със "сините" е отказал същата сума от ЦСКА. Наумовски игра срещу Локомотив (Пловдив) на старта на шампионата само след две-три тренировки с отбора и пусна гол от далечна дистанция. Стражът подписа за 1+1 години с "Левски". Той ще стане третият вратар, който напуска "Герена" в последния месец. Преди него това сториха Михаил Иванов и Стефано Кунчев. "Сините" вече се оглеждат за нов страж, като за него последната дума ще има новият треньор на вратарите в отбора Валентин Захариев.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите