Огромен скандал избухна в Трабзонспор, където треньорът и душманин на Георги Иванов-Гонзо - Вахид Халилходжич, е пострадал след сбиване с Флоран Малуда. Турската преса разкри за скандала между френския футболист и доскорошния наставник на Райс Мболи в националния отбор на Алжир. 

След една от тренировките Халилходжич е казал на играчите да останат, за да гледат един от мачовете на руския Ростов, с който турският отбор утре ще играе първи мач от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. 34-годишният Малуда е отказал да изпълни молбата на треньора. Между двамата е избухнал спор, който е прераснал в бой. Малуда е бил по-активният от сбиването и си е позволил да удря Халилходжич.

След инцидента френският полузащитник е отстранен от отбора, а ръководството на клуба трябва да реши неговата по-нататъшна съдба в Трабзонспор.

Припомняме, че босненецът Халилходжич навремето натири от Рен бившия голмайстор на "Левски" Георги Иванов. Специалистът беше треньор на Райс Мболи в националния отбор на Алжир и дори го искаше в Трабзонспор, но в крайна сметка вратарят на ЦСКА подписа с Филаделфия Юниън в САЩ.