Европейската футболна централа е изпратила писмо до ЦСКА във връзка с неспазена договорка от страна на “червения” клуб, научи БЛИЦ. От УЕФА са заплашили, че ако “червените” не изпълнят поставената им задача в едноседмичен срок, лицензът им за евротурнирите ще бъде отнет.
 
Припомняме, че ЦСКА е поставен под мониторинг от евроцентралата. През този период “армейците” периодично трябва да доказват документално, че са финансово изрядни. При една от последните проверки обаче хората на УЕФА са разкрили нередовни документи относно част от задълженията на ЦСКА. От евроцентралите са дали една седмица на българския клуб да ликвидира проблема.

Според непотвърдена информация става въпрос за неизплатени заплати на служителите в клуба от периода януари – юни 2013 година. Т.е. – дълговете са от времето, в който властта в Борисовата градина все още бе в ръцете на “Титан”.
 
При положение, че на “Армията” не се справят, клубът ще “изгори” най-малко за една година от евротурнирите, а санкцията ще влезе в сила от лятото на 2015 година.