Германският спортен концерн "Адидас" представи новата разцветка от настоящото поколение adizero f50 Messi футболни обувки. Жълтата разновидност на f50 бутонките на аржентинеца е създадена с идеята да пресъздаде неповторимите магия и успех, които той постига на терена за клубния си отбор Барселона и родината си.

Подобно на звездата от Аржентина, новата разцветка ще изпъкне сред тълпата, като е специално създадена, за да почете всички постигнати успехи и спечелени трофеи от него. През последното десетилетие Лео Меси доказа, че е повече от футболист, като преосмисли коренно играта. Така и adizero f50 Messi са повече от футболни обувки, издигайки се над конкуренцията - не само с външния си вид, но и с дизайн и конструкция.

Те комбинират революционни технологии с прецизно инженерство, като всеки детайл от дизайна на бутонките ще спомогне на играчите да бъдат възможно най-бързи на терена. С теглото си от само 165 грама, това са едни от най-леките футболни обувки на пазара в момента.

Аржентинският нападател ще носи бутонките в Ла Лига през този сезон, като за Шампионската лига ще разполага с алтернативна разцветка на модела, която предстои да бъде разкрита.

Бутонките са достъпни за закупуване от днес на официалния сайт на гиганта.