Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира уволнението на треньора Стойчо Стоев. Босът на разградчани сподели, че решението е на “спортно-техническото ръководство и приятелите на тима”. Той допълни, че Георги Дерменджиев ще бъде треньор за постоянно, тъй като в Лудогорец няма временни неща.

"Това е решение на спортно-техническото ръководство и приятелите на Лудогорец. Нямаше как аз като собственик да не се съобразя с тях. Вижда се, че в последните мачове Лудогорец не седеше добре на терена и затова трябваше да вземем мерки. Нека не забравяме, че феновете също не харесаха играта на отбора в последните срещи”, заяви Домусчиев пред Спортал.

“Георги Дерменджиев е неделима част от клуба през последните години и затова решихме той да поеме отбора. В Лудогорец няма нищо временно. Дерменджиев става треньор за постоянно и ще има нашето доверие. През последните години той е човекът, който е в основата на успехите, тъй като футболната материя му е много позната", добави собственикът на тима.