Българският младежки национал Димитър Евтимов пази при победно гостуване на Йорк Сити за двукратния европейски шампион Hотингам Форест. Наследниците на Робин Худ победиха с 2:1 след попадения на Джейми Мейки и Саймън Кокс.
 
Резултатът би бил обаче много по-различен, ако не бяха отличните спасявания на българския страж през 90-те минути на двубоя. Факт, който бе отбелязан и от официалния сайт на Форест.
 
Миналия петък Евтимов подписа нов професионален договор с Нотингам по настояване на мениджъра Стюърт Пиърс. Последваха светкавични преговори в уелския Рексъм, но не се стигна до споразумение за прекратяване, при необходимост, в рамките на 24 часа, поради административни различия на английската асоциация и тази на Уелс.
 
Пиърс държи Евтимов да бъде близо до него и да няма дълго отсъствие. Споразумението с Рексъм включваше стражът да тренира с Нотингам, но да отскача до Уелс за мачовете и да трупа игрова практика. Вариантът не е отпаднал, но Форест държи на българина и няма да се съгласи, ако не постигне договор за прекратяване в рамките на 24 часа. Регламент широко практикуван в английския футбол.