Стойчо Стоев коментира равенството 0:0 на Лудогорец срещу Партизан в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Реваншът е следващата седмица в Белград.

“На пръв поглед е разочароващ резултат, но не и толкова лош. Не бих казал, че е успешен този резултат. Определено искахме да победим и поведението ни на терена беше такова. Явно във втория мач ще се реши кой ще продължи, ние искахме победата. Партизан донякъде ме изненада със защитната си игра. Очаквах да нападат повече. За съжаление ние не можахме да си реализираме ситуациите. Понякога неумение, понякога припряност, понякога нерви ни пречат да вкараме", коментира Стойчо Стоев.

"Днес двубоят беше по-различен от мачовете за първенство. Там е едно, тук вече е Шампионска лига и тези мачове са от друго естество Хубаво е, че не ни вкараха гол. И двата тима влизаме на равни начала в реванша. Само публиката е тяхно предимство в ответния сблъсък в Белград", допълни треньорът.

"Ние няма да се затворим и ще преследваме гол, това е повече от сигурно. Надявам се да го вкараме, а не както в тези мачове досега. Ние по никакъв начин, няма да играем дефанзивно, това е със сигурност”, завърши Стоев./БЛИЦ

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите