Локомотив (Мездра) записа победа в последната си пета контрола от лятната подготовка. “Железничарите” се наложиха с 2:1 над Партизан (Червен бряг). Головете за успеха на мездренчани бяха дело на нападателя Валдемар Стоянов и играещият старши-треньор Иван Редовски. За Локомотив (Мездра) в мача играха футболистите, които до момента са записали по-малко игрови минути в проверките. Преди мача помощник-треньорът Мартин Кушев проведе занимание с играчите, които се очаква да бъдат титуляри в двубоя срещу Созопол.

Двубоят в Мездра започна в доста лежерно темпо, като двата тима бяха съсредоточили силите си в средата на терена. В 10-ата минута Михаел Кисьов бе изведе на чиста голова позиция, но ударът му профуча покрай гредата. Само девет минути след това Георги Барбов нахлу на скорост по левия фланг на атаката, но диагоналният му изстреля мина покрай вратата на гостите от Червен бряг. В 21-ата минута Локомотив (Мездра) материализира игровото си превъзходство с гол. Иван Редовски направи хубаво двойно подаване с Валдемар Стоянов, което завърши с гол на последния. Десетина минути след това Георги Василев проби от ляво и центрира в полето към Редовски, но изстрелът с глава на играещия старши-треньор мина покрай десния страничен стълб. В 37-ата минута юношата на Левски Георги Барбов центрира от корнер, а Иван Редовски с глава покачи на 2:0.

В 62-ата минута Партизан намали. Атанас Георгиев стреля от пряк свободен удар, топката тупна пред резервния страж Иван Иванов и се спря в мрежата му за 2:1.

В събота Локомотив 2012 (Мездра) приема Созопол в мач от първия кръг на “Б” група. Двубоят на градския стадион в Мездра.