Мартин Камбуров се завърна на Лаута. Той се появи в комплекса 40 минути преди днешната тренировка, предава PlovdivDerby.com. Преди да се появи пред входа на стадиона Камбуров проведе дълъг разговор с Неделчо Матушев в заведение близо до комплекса. На Лаута Мартин бе посрещна от Васил Камбуров. Появата му в съблекалнята на черно-белите пък предивика възторжени подвиквания.

“Чувствам се добре. Днес казах на вашите колеги, че имах разговор със Стойчо Младенов и той бързо се съгласи с това, което му казах. Вече съм тук. Подписах договор, това е най-малкият проблем. За колко време? За колкото си искам. Не, шегувам се, за една година е договорът“, каза Камбуров.

“Ако нещата са нормални и клубът се развива, разбира се, че мисля да завърша кариерата си тук. Ще бъде трудно в началото, но личности като мен, Христо Колев, Христо Бонев, трябва да се обединим и да помогнем на Локомотив”, допълни нападателят.

„Да, чувствам се готов да играя срещу Хасково. Тренирал съм, водил съм подготовка. Имах малък проблем с ахилеса, но това беше отдавна. Така че съм готов.“

“Тази година, ако вкарам пет гола и с тях съм донесъл 15 точки, ще е добре. Голмайсторски призове не ме интересуват, важно е да оцелеем. Вярвам, че с подкрепата на публиката ще се справим”, завърши Камбуров./БЛИЦ

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите