Фирмата на Тодор Батков и Кирил Домусчиев "Футбол Про Медиа", която държи телевизионните и рекламните права за родното първенство, не позволява на ТВ 7 да излъчи директно столичното дерби Славия - ЦСКА. От телевизията съобщиха, че този уикенд ще предават "Левски" - Локомотив (София) в събота от 20:00 часа и Литекс - Берое в неделя от 20:00 часа.

"Медията ни имаше желание да предава и двубоя Славия - ЦСКА, който не бе предварително заложен в програмата. Фирмата държаща правата за излъчване обаче не пожела промени в движение. Студиата преди мачовете по традиция започват половин час по-рано - в 19:30 часа", съобщиха от ТВ 7, а в програмата на сайта на медията преди дни заложиха за излъчване Славия - ЦСКА, след което тръгна информацията за промяната, като очакванията бяха, че от екран ще падне Литекс - Берое.
 
Новината, че хората на Батков и Домусчиев скриват срещата на ЦСКА никак няма да се хареса на феновете на "армейците", които нямат възможност да бъдат на стадиона в "Овча купел" и искат да гледат любимците си по телевизията.

slavia_cska.jpg

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите