Русокоса красавица от Партизан привлича вниманието в Разград преди първия мач на Лудогорец с "гробарите" от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят е от 21:00 часа тази вечер и ще бъде предаван директно по Диема, както и в БЛИЦ с картина.

Част от делегацията на сръбския гранд е чаровна блондинка, която и миналата година красеше съперника на Лудогорец. Става въпрос за стройната Снежана Филипович. Тя е сестра на бившия вратар на Етър (Велико Търново) - Ненад Филипович. Длъжността на блондинката е маркетинг директор на Партизан. Снощи хубавата Снежана беше на пресконференцията на треньора Марко Николич, а тази вечер ще краси и ложата на "Лудогорец Арена". До нея ще се настани и друга русокоса дама, която не по-малко прави впечатление - PR-директорът на Партизан - Биляна Обрадович.

Блондинката Снежана Филипович е бивша волейболистка, а докато българският национал Иван Иванов играеше в Партизан, тя се изказа ласкаво за него с думите: "Иван е по-секси от Роналдо". След това тръгна мълвата, че бившият футболист на ЦСКА има вземане-даване с дългокраката сръбкиня.

Представяме ви красавицата от Партизан Снежана Филипович:








snejana_1.jpg

snejana3.jpg

snejana1.jpg

snejana2.jpg

snejana4.jpg

snejana6.jpg

snejana5.jpg