"Предстои ни много трудно гостуване, по-трудно от това в Стара Загора", заяви наставникът на Черно море Александър Станков. Той смята, че "канарчетата" са сред сериозните тимове в "А" група този сезон, въпреки катаклизмите, които ги сполетяха преди началото на шампионата. Гостуването на Черно море в Коматево е в неделя от 18:00 часа.

„Ботев" ще е сред сериозните отбори в „А“ група и през този сезон, въпреки проблемите, които го сполетяха преди първенството", каза Станков.

Треньорът вече се е сдобил със записи от първите два мача на "канарчетата" и разучава в детайли предстоящия съперник. На "Тича" ще гледат на видео от домакинския успех на пловдивчани с Локо (Сф) (1:0) и равенството 1:1 с Берое в Стара Загора.

Станков е придобил представа и за играта на Литекс, на който "моряците" гостуват в петия кръг, след като е изгледал от трибуните гостуването на „оранжевите“ на Локомотив в София. „За Литекс обаче ще мислим след две седмици, тъй като преди това срещаме "Ботев" и Марек“, уточни Станков.

За неделния мач в Коматево Сашо Станков ще може да разчита на всички футболисти, като единствените въпросителни пред специалиста са свързани с нападателя Бакари и левия краен бранител Михаил Венков. Първият се възстановява успешно от операция, а защитникът е с болки в коляното.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите