Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал е разочарован от формата на новото попълнение Люк Шоу и поради тази причина продължава да му назначава индивидуални тренировки.

Считаният за един от най-големите таланти на английския футбол 19-годишен ляв бранител бе привлечен от Саутхемптън за 37,5 милиона евро. Той обаче все още не е убедил Ван Гаал в качествата си и след загрявката с колегите си тренира сам на „Федекс Фийлд”, където по принцип пред 90 000 зрители играе отбора по американски футбол Вашингтон Редскинс.

„Люк трябва да бъде във форма, той не е и затова не може да покаже това, което искам да виждам от него. Той трябва да продължи да тренира индивидуално, докато не навлезе във форма. Не мога да кажа защо е така. Виждам това, което виждам. Проведохме индивидуален разговор и му изготвихме програма, а той се съгласи", коментира Ван Гаал решението си.

"Ще видим колко дълго ще продължи да тренира сам. Винаги съм бил треньор, който знае от какво има нужда всеки играч”, допълни бившият холандски селекционер.