Защитникът на ЦСКА Сендрино Мисиджан, който е едно то новите попълнения на тима, даде интервю пред холандска медия. Бранителят, който е братовчед на Върджил Мисиджан, призна, че основната причина да дойде при "червените" е било участието в Лига Европа. ЦСКА обаче бързо приключи с изявите си в Европа след отпадане от Зимбру.

"Една от основните причини да дойда в ЦСКА беше участието в Лига Европа. Едно добро представяне в Лига Европа може да даде сериозен тласък на кариерата ти и аз се надявах на това", споделя Мисиджан.

"Докато си говорим обаче, ние вече отпаднахме и това беше голямо разочарование за всички. Много ме е яд, че не успях да помогна, защото дойдох с контузия, която още ме мъчи", допълва бранителят.

Освен участието в Европа, основна роля да дойде в България е изиграл и братовчед му Върджил.

"Между нас двамата винаги е имало голяма конкуренция и затова сега ще го победя с моя отбор. Много се допълваме обаче, понякога изглежда така, че той е малкият, а аз по-големият братовчед. Ясно е, че ще има надпревара между нас, но ние си и помагаме и се обичаме."

"Вура ми помогна много със съвета да дойда тук. Много си помагаме, защото сме много близки. Неговата цел е да играе в някой от топклубовете в Европа, докато аз искам да се докажа в Ротердам. От Спарта бях изгонен, след като някой игра мръсно срещу мен. Трябва да докажа, че съм би прав", завърши суринамецът.