Директорът на школата на "Левски" Даниел Боримиров разкри пред БЛИЦ, че нападателят от набор 99 Ангел Ангелов е напуснал ДЮШ на "сините" и ще играе в Лудогорец. Това е втори случай, в който надежда на "Левски" преминава при разградчани, след като преди него това направи Стивън Петков.

"За да не се търсят евтини сензации, ще ви кажа, че това момче наистина отива в Лудогорец. Но не е откраднат или нещо друго. Той беше дълго време контузен, освен това рядко получава шансове за игра и е предимно резерва. Той е от Варна, има семейни проблеми и след като треньорите са обсъдили положението с родителите му, е взето решение да Ангелов да се прибере. Така ще бъде близо до семейството си. Може би затова е избрал Лудогорец, понеже ще е в непосредствена близост до Варна. Това е. Няма сензации, няма кражби", сподели Боримиров пред БЛИЦ.

Директорът на школата на "Левски" отказа да коментира загубата с 0:2 от ЦСКА и сподели, че разговорът му сутринта с Пепе Мурсия е бил свързан с дублиращия отбор и момчетата, които ще бъдат там.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ