Ръководството на „Левски „все пак може и да осъществи изходящ трансфер този трансферен прозорец. До момента „сините“ само прекъсваха договорите на ненужните им играчи просто защото никой от тях не ставаше за продан.
 
Сега обаче има интерес към играч на „сините“, въпреки че отборът играе много слабо през цялото лято – по време на подготовката и от началото на сезона в „А“ група. Става въпрос за халфа Радослав Цонев, пише "Тема спорт". Той беше част от юношеския национален отбор на европейското първенство в Унгария и игра във всички мачове за България.
 
Въпреки че в тях възпитаниците на Александър Димитров наредиха три поредни загуби от Германия (0:3), Украйна (0:1) и Сърбия (0:1), Цонев е оставил добри впечатления. Изявите му са били следени от скаути на няколко италиански тима. Един от тях е Удинезе.
 
Както е известно, Левски продаде точно на „зебрите“ Антонио Вутов през зимата. Няма да е изключено, ако от "Фриули" пратят оферта и за Радослав Цонев. Той и брат му близнак - Борислав (в момента лекува контузия в коляното), на няколко пъти бяха наблюдавани през пролетта и в "А" група.