Членът на Управителния съвет на ЦСКА Иво Котев посочи на феновете срещу кого трябва да бъде техния протест. Привържениците на „червените“ бойкотираха Сектор „Г“ по време на вечното дерби в „Левски“ (2:0) и разпънаха транспарант, който гласеше следното: „Повтарят се стари грешки. Кой е виновен за това – Стойчо или Томов?”. Според него гневът на ултрасите трябва да е към предишните ръководители от „Титан“.

„Протестът трябва да е адресиран към едни други хора, които управляваха преди година. Продължава да ни е трудно, и нищо чудно това да е продиктувано от други сили“, заяви Котев намеквайки за външно влияние.

„Важното е, че момчетата се събраха, и въпреки че в голяма част от мача бяхме в числено неравенство, победихме“, каза Котев за мача.
„Бяхме по-мобилизирани, играхме по-добре футбол, крилата заработиха. Вкарахме си положенията, изпуснахме още няколко, които можеха да направят резултата още по-внушителен. След това бяхме с човек по-малко, треньорът бе изгонен от пейката, и бяхме принудени съвсем по друг начин да се развият събитията“.

„Имам мнение защо не играхме така срещу Зимбру, но ще го запазя за себе си. Няма никакви търкания. Разговарях с господин Томов, желанието му бе да покаже, че застава зад отбора, явно първата му декларация бе криворазбрана,“ коментира още Котев.

„Ние си знаем много добре къде сме, знаем кой работи срещу нас. Стойчо гради нов отбор, много е лесно отстрани да се каже, айде играйте. Но тези играчи дори не се познават по имена някои,“ добави Иво Котев.

„Много хора искаха ЦСКА да го няма преди година. Много хора са виновни, че се гради нов отбор, включително и ние. Втори кръг е, имаме дълъг път да извървим. Нека се порадваме тази вечер, после ще го мислим“, завърши Котев.