Ясна е вече пълната организация за продажбата на билети за мача между Берое и "Ботев" (Пловдив), който ще се проведе на 27.07.2014 г. от 20:00 часа на стадион „Берое“. За да е по-бързо и спокойно влизането на всички фенове ви молим да имате предвид следните уточнения.

Входът за деца до 12 години е свободен. За всички останали важат следните указания.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Само днес, събота, 26.07. можете да закупите билети от 8 лв. (редовен), 5 лв. (ученици и пенсионери) и 30 лв. (VIP) от официалния фенмагазин на ст. „Берое“ (влиза се през вход 5 на схемата по-долу).

Във фенмагазина в продажба са и абонаментни карти за домакинските мачове на Берое в „А“ група и за Купата на България. В продажба са два вида карти – стандартна, която е на цена 75 лв. и VIP карта с паркомясто на цена 500 лв. Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа и ще имат достъп до организирания от клуба кетъринг за всеки двубой. VIP картите важат САМО за ЕДИН човек! Няма да бъдат допускани придружители, които нямат карта или VIP билет включително и деца. Ако желаете те да бъдат при вас във VIP сектора можете да им закупите отделна карта или билет от 30 лв.

ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ В ДЕНЯ НА МАЧА

В деня на мача ще работят седем каси, които ще отворят в 18:00 часа, два часа преди началото на мача.

Пред стадиона ще работят пет каси. Двете каси в ляво (запад) ще продават само билети с намаление, които са на цена от 5 лв.В дясно (изток) двете каси ще продават билети от 8 лв. и от 30 лв. Средната каса ще продава билети от 8 лв. и 5 лв. (тя е предвидена предимно за родители с деца). Ще работи касата до стълбите на козирката (вход 5 на схемата по-горе). На нея ще можете да закупите билети от 8 лв. и 30 лв.

В деня на мача официалният фен магазин на Берое ще работи с отварянето на стадиона (2 часа преди всеки двубой) – за мача с "Ботев" магазинът ще отвори в 18 часа!